Vabilo na brezplačno spletno delavnico za turistične ponudnike, 20.4.2023

Občina Vipava, partner v projektu LAS Medgeneracijski prenos znanja, znotraj aktivnosti mreženja za socialno vključenost in kvalitetno preživljanje prostega časa, vabi na brezplačno spletno delavnico za turistične ponudnike.
Spletna delavnica z nazivom Priložnosti in izzivi trajnostnega razvoja turizma bo potekala v četrtek, 20. aprila 2023 od 13.00 do 15.00 preko aplikacije zoom.
Na delavnici boste pregledali kakšni so aktualni trendi in izzivi v turizmu in na področju trajnosti, se seznanili s trajnostnim poslovanjem (racionalna raba vode in energije ter odgovorno ravnanje z odpadki), se seznanili z Zeleno shemo slovenskega turizma, zelenimi znaki in pomenom certificiranja v turizmu ter se na koncu dotaknili še vpliva podnebnih sprememb na turizem ter ogljičnega odtisa.
Delavnico bo izvedla ga. Petra Čad, preveriteljica za certifikate Green destinations, Travelife za turističen agencije in L.E.A.F. ter nosilka certifikata GSTC s področja trajnostnega turizma.
Več informacij dobite na telefonskih številkah 05 368 70 40 ali 051 215 226 ali preko e-pošte tic.vipava@siol.net.

Vabljeni, da se jim pridružite.

Aktivnost se izvaja v okviru operacije LAS Medgeneracijski prenos znanja, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.