Iščemo študenta ali študentko za pomoč pri izvajanju projekta EKO OKUSI SLOVENIJE

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina, v vlogi vodilnega partnerja LAS Vipavska dolina,  išče študenta ali študentko za pomoč pri izvajanju projekta EKO OKUSI SLOVENIJE, ki je kot operacija sodelovanja LAS sofinanciran s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in nacionalnimi sredstvi.

Naloge obsegajo sodelovanje in pomoč pri izvedbi predvsem naslednjih aktivnosti v okviru imenovanega projekta: koordinacija in pomoč partnerjema podjetju Okusi d.o.o. in ekološkemu kmetu Kristijanu Vidmarju pri izvedbi delavnic za osnovnošolce in ostale deležnike, sodelovanje pri določenih vsebinskih nalogah in pomoč pri ostalih aktivnostih skladno z navodili vodje projekta. Občasno sodelovanje pri aktivnostih v projektu se predvideva od oktobra 2023 do konca decembra 2023 oz. po dogovoru. Urna postavka za opravljeno delo znaša 7 eur neto oz. 8,28 eur bruto.

Telefonske ali pisne prijave oz. predstavitve  pričakujemo do ponedeljka, 25. 9. 2023 do 12:00 ure na tel. številko 05 365 36 00 oz. na e-naslov: info@las-vipavskadolina.si. V času od objave je možna tudi osebna predstavitev po predhodni najavi.

Objava prostega dela bo zaključena po izboru kandidata oz. kandidatke, ki bo moral pred pričetkom dela urediti napotnico na študentskem servisu in se seznaniti z internimi akti poslovanja vezanimi na varovanje osebnih podatkov, kodeksom ravnanja javnih uslužbencev in ostalimi relevantnimi akti.

Kontaktna oseba: Suzana Žvokelj Ferjančič, GSM: 065 556 238