Vabljeni na delavnico: samozavestna predstavitev in komunikacija za turistične ponudnike

Partner Občina Vipava vas v okviru projekta LAS Medgeneracijski prenos znanja vabi na delavnico SAMOZAVESTNA PREDSTAVITEV IN KOMUNIKACIJA ZA TURISTIČNE PONUDNIKE.

Si tudi vi želite pred publiko nastopiti brez treme? Kako pravilno predstaviti svoj produkt ali storitev? Kakšna so osnovna pravila javnega nastopanja in triki za boljši nastop? To je le nekaj vprašanj na katera bomo odgovorili na delavnici, ki jo vodi »stari radijski maček« Sašo Papp, ki je med drugim tudi vinski navdušenec in poznavalec (WSET Level 2).

Vabljeni, da se nam pridružite na brezplačni delavnici: Samozavestna predstavitev in komunikacija, ki je namenjena turističnim ponudnikom in bo potekala v sredo, 7. junija 2023 ob 16.00 v dvorcu Lantheiri v Vipavi (vhod skozi TIC Vipava).

Najprej se bomo naučili nekaj osnovnih načel in trikov za bolj samozavestno javno nastopanje (neverbalna in verbalna komunikacija ter kako pravilno uporabiti svoj glas), nato se bomo lotili praktičnega dela te delavnice, kjer bo vsak izmed vas dobil nekaj koristnih napotkov, kako naj izboljša svoj nastop. Delo bo potekalo v majhni skupini tako, da bo vsak izmed vas dobil čimveč koristnih napotkov. Sašo Papp je s to, sicer uspešno in priljubljeno delavnico, prvič v Vipavski dolini, zato ne zamudite te priložnosti in izboljšajte svoj nastop in svojo marketinško zgodbo.

Število mest je omejeno. Predhodne prijave so obvezne na telefonsko številko 051 215 226 ali na elektronski naslov tic.vipava@siol.net, do torka 6. junija 2023.

Aktivnost se izvaja v okviru operacije LAS Medgeneracijski prenos znanja, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.