Vabljeni k izpolnitvi ankete na temo ekološkega kmetovanja

Del projekta sodelovanja lokalnih akcijskih skupin PREHOD NA SONARAVNO OSKRBO S HRANO so tudi aktivnosti usmerjene v ustvarjanje trajnostnega prehranskega okolja. Poznavanje potreb in preferenc potrošnikov glede nakupa ekoloških živil je pomembno za nadaljnji razvoj ekološkega kmetovanja, zato vas vabimo k izpolnitvi ankete.

Anketa je namenjena prvenstveno prebivalcem in obiskovalcem območja vključenih akcijskih skupin – LAS s CILjem (Občine Cerkno, Idrija, Logatec), LAS V objemu sonca (Občine Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Brda, Miren-Kostanjevica in Mestna občina Nova Gorica) in LAS Vipavska dolina (Občini Ajdovščina, Vipava).

Povezava do ankete, ki bo na voljo do 3.3.2023 je dostopna tukaj

Za dodatne informacije so vam na voljo na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji d.o.o. Idrija, ki je vodilni partner LAS S CILjem. Na elektronskem naslovu: info@las-sciljem.si 

Aktivnost se izvaja v okviru operacije sodelovanja lokalnih akcijskih skupin PREHOD NA SONARAVNO OSKRBO S HRANO, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.