V Regijski razvojni agenciji ROD Ajdovščina v okviru različnih projektov spodbujamo razvoj kompetenc podjetnosti in kreativnosti od malih nog naprej. 1. septembra letos smo začeli z izvajanjem operacije LAS Vipavska dolina “SPODBUJANJE USTVARJALNEGA IN INOVATIVNEGA RAZMIŠLJANJA MED MLADIMI – MLIN”, ki je sofinancirana s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja preko Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014 – 2020 / ukrep LEADER/ podukrep 19.2.

V okviru operacije bo izvedeno več sklopov delavnic in usposabljanj na temo podjetništva. Že prihodnji konec tedna se nam obeta eden izmed zanimivejših dogodkov. Potekal bo Festival podjetnosti Vipavska dolina na katerega vabimo mlade, željne novih spoznanj, ter starše osnovnošolskih otrok, ki želijo svoje otroke vključiti v programe razvoja kompetenc podjetnosti in kreativnosti.

V okviru festivala podjetnosti bomo v petek, 18.9.2020 gostili mag. Nastjo Mulej in dr. Blaža Zupana, v soboto, 19.9.2020 pa bomo organizirali delavnico na kateri bo Matic Batagelj dijakom in študentom predstavil metodo Design Sprint, ki so jo za svoje potrebe razvili strokovnjaki za uporabniško izkušnjo iz Google Ventures.

Zaradi omejenega števila mest je prijava na dogodek obvezna.

Svojo prijavo lahko oddate TUKAJ.