Vabilo na delavnico “IZDELAJ SVOJO TRAJNOSTNO VREČKO ZA KRUH”

V okviru projekta Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost, ki na naše območju oživlja pekarstvo in mlinarstvo vas Občina Ajdovščina vabi na brezplačno delavnico z naslovom “IZDELAJ SVOJO TRAJNOSTNO VREČKO ZA KRUH”. Delavnica o ozaveščanju o okoljski trajnosti bo potekala v Hiši Mladih v Ajdovščini, v nedeljo 17. 11. 2019 od 10h do 13h.

Na delavnici boste personalizirali svojo vrečko iz blaga ter s tem pokazali, da vam ni vseeno za našo naravo. Delavnica je primerna za vse starosti, saj boste vrečke iz blaga, ki jih dobite na dogodku, potiskali in porisali.

S svojimi nakupi lahko prihranimo našo naravo. S tem, ko vzamemo svojo vrečko iz blaga, ki je pralna in jo lahko uporabimo večkrat, zmanjšamo smetenje, vodne vire ter drevesa.

Delavnico organizira Občina Ajdovščina v sodelovanju z Moj svet, čist planet in je financirana v okviru operacije sodelovanja LAS »Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost« na temo neposrednih prispevkov k okoljski trajnosti z zmanjševanjem količine odpadkov.

Vabljeni, da se jim pridružite v Ajdovščini na Festivalu Hiše Mladih 2019.