VABILO NA DELAVNICO PEKARSTVO IN MLINARSTVO

V okviru projekta sodelovanja Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost (Podukrep 19.3, sklad EKSRP), kjer iz našega območja sodeluje LAS Vipavska dolina in partner v projektu; Občina Ajdovščina, vas vabimo na delavnico pekarstva in mlinarstva. V projektu sodelujejo štirje slovenski LAS-i, vsak pa se predstavlja s svojo dediščino, tako se pri nas predstavlja mlinarstvo in pekarstvo v povezavi s staro pekarno v Rustjevi hiši.

Delavnica z naslovom «Obujanje domačih obrti za mladostnike: dijake in študente« bo potekala v torek, 18.06.2019 v prostorih MC Hiša mladih v Ajdovščini med 9. in 12. uro. Vodila jo bo Tanja Golja, ki je izkušena predavateljica na področju turizma in podjetništva. Prijave in dodatne informacije so možne na elektronskem naslovu tanja@ps-golja.si  do 17.06.2019.

Dogodek je del operacije sodelovanja LAS »Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost«, ki je sofinancirana s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja preko Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014 – 2020 / ukrep LEADER/ podukrep 19.3