Povabilo k sodelovanju pri izvedbi usposabljanja s področja partnerskega ekološkega kmetovanja

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina vabi k oddaji ponudbe za izvedbo usposabljanja na temo ekološkega (partnerskega) kmetovanja, ki mora vključevati:

  • predstavitev značilnosti ekološkega kmetovanja,
  • predstavitev Uradnega znaka Evropske unije za ekološka živila,
  • predstavitve značilnosti partnerskega kmetovanja

v trajanju štirih šolskih ur. Ponudnik mora zagotoviti ustrezen prostor in usposobljenega predavatelja za podajanje vsebin ciljnim skupinam: splošni javnosti/potrošnikom in kmetovalcem, ki se zanimajo za preusmeritev v ekološko pridelavo.

Storitev mora biti izvedena najkasneje do 15. julija 2024.

Prednost bodo imeli ponudniki, ki bodo ponudili najnižjo ceno storitve in obenem inovativni pristop, ki bo zagotovil primerno udeležbo s strani ciljnih skupin.

Rok za oddajo ponudb je 3. julij 2024 do 14. ure. Ponudniki pošljejo svojo ponudbo na e-naslov: info@las-vipavskadolina.si oziroma jo do roka osebno dostavijo v pisarno LAS Vipavska dolina, Vipavska cesta 4, 5270 Ajdovščina (sedež RRA ROD Ajdovščina, 2. nadstropje).

Za dodatne informacije in pojasnila pokličite na 065 556 238. Kontaktna oseba je Suzana Žvokelj Ferjančič.

Usposabljanje bo izvedeno v okviru projekta sodelovanja lokalnih akcijskih skupin EKO OKUSI SLOVENIJE, ki je ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja/ukrep LEADER.